Okulda Karşılaşılan Problemler ve Çözüm Önerileri

Okulumuz öğretmenleriyle birlikte okulumuzda karşılaşılan genel problemler ve bu problemlerin çözüm önerilerine dair görüşlerimizi paylaşmak üzere toplandık. Yapılan fikir alış verişlerinden sonra okulumuzda genel olarak karşılaşılan problemleri ve çözüm önerilerini değerlendirdik.

Okulumuzda genel olarak;

Öğrenciler tarafından yeterli ders dışı çalışma etkinliklerinin gerçekleştirilmemesi

Sosyal faaliyetlerle eğitimin desteklenememesi,

Öğrenciler tarafından okulda öğrenilen bilgilerin uygulamaya konulamaması

Türkçe'nin yeterince iyi bir şekilde kullanılamaması gibi problemlerin olduğu görüldü.

Bu problemlerin çözümlerinde ise;

Okulda öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik, istekle katılabilecekleri , bireysel gelişimlerine ve okul içi başarılarına da katkı sağlayan ders dışı etkinlikler belirlenip ( tiyatro, şenlik, spor turnuvası, yarışma, gezi,kermes vb.) bu etkinliklere katılmaları sağlanabilir.

05.04.2022 494

05-04-202205-04-2022